ANUNTURI IMOBILIARE DIN JUDETUL TAU!

PERFECTARI ACTE

Apartamente

 SERVICIU RAPID de PERFECTARI ACTE
 

CONVERTOR VALUTAR

Apartamente

Alegeti valuta de schimb pentru a realiza conversia

LEI
in


1 USD = 4.1224
1 EURO = 4.8583
1 CHF = 4.5057 06-02-2023

 
 
Stiri imobiliare

€570 mln worth of investments on the real estate market in Q1

 

Investments on the local real estate market by mid-2008 are to amount to €570 million, 30 percent higher than in the same period last year, according to a study by Atisreal real estate consulting company, part of French BNP Paribas group.

citeste mai mult

 

 

Conducerea TeliaSonera respinge oferta de 27 mld. euro a France Telecom

 

Compania suedeza TeliaSonera a respins oferta de preluare din partea France Telecom, in valoare de 252,5 miliarde de coroane suedeze (27 mld. euro), tranzactie care ar duce la crearea celei de a patra companii de telefonie mobila la nivel mondial, informeaza Reuters.

citeste mai mult

 

 

Titlurile lichide s-au scumpit cu 0,58% in debutul sedintei de joi a BVB, pe un rulaj redus

 

Indicele general al Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a revenit pe verde in debutul sedintei de joi, cu o apreciere de 0,58%, dupa doua sedinte de corectii puternice, iar lichiditatea din prima jumatate de ora a scazut de peste trei ori, la numai 2,41 milioane lei (665.494 euro).

citeste mai mult

 

 

Prognoza Meteo 5 iunie 2008

 

Urmeaza doua zile cu vreme instabila in aproape toata tara. Norii vor ocoli doar sud-estul Romaniei. In celelalte regiuni, va ploua mai ales in a doua parte a zilei. Este vorba despre averse, asociate cu tunete, fulgere, intensificari ale vantului si chiar grindina. Izolat, la munte, se pot acumula cantitati de 30-35 de l de apa/mp. Maximele se vor situa intre 19 si 28 de grade.

citeste mai mult

 

 

Leul se mentine la cotatii apropiate de 3,62 lei/euro, dupa o scurta depreciere

 

Moneda nationala s-a depreciat usor in prima parte a sedintei pana spre 3,63 lei/euro, insa mai multe ordine de vanzare de valuta au blocat trecerea peste acest prag, cursul revenind in jurul nivelului de 3,62 lei/euro, spun dealerii.

citeste mai mult

 

 

Third Cafepedia in Bucharest

 

The Cafepedia coffee shop chain, owned by local businessman Catalin Mahu, has expanded with a new unit in Bucharest, following a €200,000 investment. This is the third Cafepedia location in Bucharest.

citeste mai mult

 

 

New airport in southern Bucharest to be built near beltway

 

The new airport to be built in southern Bucharest could be located near the village of Adunatii Copaceni, some two kilometers from the beltway, according to Transportation Minister Ludovic Orban on Thursday.

citeste mai mult

 

 

Exclusiv TMC: Interviu cu laureatul Nobel pentru economie, Edmund Phelps

 

Efectele crizei financiare se vor resimti in continuare in economia americana , apreciaza Edmund Phelps, laureat al premiului Nobel pentru Economie. In acest context Phelps considera ca tarile est europene si Brazilia sunt printre putinele state atractive pentru investitii. In privinta Romaniei, Phelps apreciaza ca estimarile Comisie Nationale de Prognoza referitoare la cresterea economica pana in 2020 sunt realiste si ca stoparea creditarii pentru sectorul imobiliar nu va duce la o criza economica. Edmund Phelps, prezent la Central and South East European Financial Forum, organizat de Forum Invest, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Money Channel.

citeste mai mult

 

 

Enel si Electrica au finalizat procesul de privatizare a Electrica Muntenia Sud

 

Enel S.p.A si compania controlata de stat Electrica S.A. au finalizat procesul de privatizare a Electrica Muntenia Sud (EMS), prin semnarea documentelor finale pentru vanzarea catre Enel a unui pachet majoritar de 64.4% din capitalul Electrica Muntenia Sud.

citeste mai mult

 

 

Leul castiga aproape un ban la cursul BNR, la 3,6198 lei/euro, pe o piata cu putine fluctuatii

 

Cursul de referinta afisat, joi de Banca Nationala a Romaniei (BNR) arata o apreciere a monedei nationale cu aproape un ban (0,24%) pana la 3,6198 lei/euro, pe o piata calma, in care cotatiile oscileaza in jurul pragului de 3,62 lei/euro, spun dealerii. Miercuri, banca centrala afisase un curs de referinta de 3,6284 lei/euro.

citeste mai mult

 

 

 

CAUTARE RAPIDA

Apartamente

valabila doar pentru apartamente si case

 

Cautati-va locuinta RAPID dupa oras si buget

Oras

BUGET(€)

 

STIRI IMOBILIARE

 

Va multumim pentru feedback-ul trimis. In maxim 24 ore vom raspunde pe adresa de e-mail mentionata daca este cazul:Nume*:
E-mail:
Mesaj:
 

Despre Noi | Termeni si conditii | Contact | lista rss(bursa de locuinte) Rss

Copyright © 2007 Toate drepturile rezervate