ANUNTURI IMOBILIARE DIN JUDETUL TAU!

PERFECTARI ACTE

Apartamente

 SERVICIU RAPID de PERFECTARI ACTE
 

CONVERTOR VALUTAR

Apartamente

Alegeti valuta de schimb pentru a realiza conversia

LEI
in


1 USD = 4.1224
1 EURO = 4.8583
1 CHF = 4.5057 26-05-2024

 
 
VAND LOCUINTA

VINZI PROPRIETATEA FARA EFORT SI FARA SA PLATESTI COMISION!

 

 

 Prin Listarea proprietatii pe bursadelocuinte.ro beneficiati de:

 

  1. Cea mai rapida metoda pentru a va vinde proprietatea!
  2. Listarea este GRATUITA!
  3. Nu platiti comision nici dumneavoastra, nici cumparatorul!

 


 

BENEFICIILE DUMNEAVOASTRA

 

          Cea mai rapida metoda pentru a va vinde proprietatea! Sute de cumparatori acceseaza zilnic siteul www.bursadelocuinte.ro in cautarea unei proprietati. Platforma va propune un serviciu de tranzactii imobiliare directe intre proprietari si cumparator, fara sa mai fiti nevoiti sa adaugati la pretul stabilit de dumneavoastra comisioanele agentilor imobiliari. Cu cat pretul este mai mare, cu atat o proprietate se vinde mai greu!
          Nu platiti comision! nici dumneavoastra, nici cumparatorul: tranzactia se incheie direct, intre proprietar si cumparator.


          Economie de timp si bani! Nu trebuie sa sunati, sau sa va deplasati la zeci de agentii imobiliare sau posibili cumparatori! Bursa de Locuinte vine la dumneavoastra! Este de ajuns sa dispuneti de un calculator si o conexiune la internet, iar prin simpla accesare a sait-ului www.bursadelocuinte.ro veti gasi casa mult visata, terenul sau spatiul dorit, dar si alte informatii care fac obiectul interesului dumneavoastra!


          Oferta este vizibila 24 din 24 de ore! Cei interesati de achizitionarea unei  proprietati intra pe sait, cauta in baza de date ceea ce corespunde necesitatilor personale, vizionand intreaga proprietate din fotoliu sau de la birou, si apoi daca sunt interesati, iau legatura DIRECT cu proprietarul, vizionarea fotografiilor si a detaliilor din fisa de prezentare, inlocuind in mod civilizat plimbarile si vizionarile inutile.

 

APASA AICI pentru a-ti lista proprietatea


 

CAUTARE RAPIDA

Apartamente

valabila doar pentru apartamente si case

 

Cautati-va locuinta RAPID dupa oras si buget

Oras

BUGET(€)

 

STIRI IMOBILIARE

 

Va multumim pentru feedback-ul trimis. In maxim 24 ore vom raspunde pe adresa de e-mail mentionata daca este cazul:Nume*:
E-mail:
Mesaj:
 

Despre Noi | Termeni si conditii | Contact | lista rss(bursa de locuinte) Rss

Copyright © 2007 Toate drepturile rezervate