ANUNTURI IMOBILIARE DIN JUDETUL TAU!

CONVERTOR VALUTAR

Apartamente

Alegeti valuta de schimb pentru a realiza conversia

LEI
in


1 USD = 4.1224
1 EURO = 4.8583
1 CHF = 4.5057 26-05-2024

 
 
DESPRE NOI

 

      Bursa De Locuinte este un sistem de tranzactii imobiliare on-line GRATUIT care faciliteaza contactul direct intre vanzator (proprietar) si cumparator (solicitant), fara intermediari si fara comision.

       Bursa De Locuinte furnizeaza servicii de listare a proprietatilor, prin intermediul carora, toate persoanele interesate de achizitionarea unei locuinte, unui spatiu,  unui teren, vor primi informatii reale despre acestea, sistemul furnizand si toate detaliile necesare pentru incheierea unei tranzactii imobiliare corecte.

      Informatiile despre proprietatile aflate in vanzare si listate la Bursa De Locuinte sunt introduse in mod direct de catre proprietar si includ toate detaliile necesare unei prezentari  corecte, avand atasate fotografii, amplasare in zona, numar camere, pret, modificari si imbunatatiri, oferind astfel o imagine clara a proprietatii scoase la vanzare.

      Bursa De Locuinte este un sistem bazat in intregime pe internet, el oferind potentialilor cumparatori o interfata usor de utilizat, iar modalitatile de cautare permit acestora sa obtina exact informatiile de care au nevoie, sa vizioneze mai multe proprietati intr-un timp foarte scurt, eliminand deplasarile fizice de la o proprietate la alta. Acestea pot fi vizionate u┼čor, direct din fata unui calculator, proprietarul nefiind nevoit sa primeasca zilnic vizite inutile, discutand in mod direct cu cei interesati de proprietatea scoasa la vanzare, existand o vizita virtuala in prealabil.

      Prin intermediul bursadelocuinte.ro, orice persoana isi poate vinde sau cumpara o proprietate direct, fara intermediari si fara sa plateasca comision!
 
 

CAUTARE RAPIDA

Apartamente

valabila doar pentru apartamente si case

 

Cautati-va locuinta RAPID dupa oras si buget

Oras

BUGET(€)

 

STIRI IMOBILIARE

 

Va multumim pentru feedback-ul trimis. In maxim 24 ore vom raspunde pe adresa de e-mail mentionata daca este cazul:Nume*:
E-mail:
Mesaj:
 

Despre Noi | Termeni si conditii | Contact | lista rss(bursa de locuinte) Rss

Copyright © 2007 Toate drepturile rezervate