ANUNTURI IMOBILIARE DIN JUDETUL TAU!

CONVERTOR VALUTAR

Apartamente

Alegeti valuta de schimb pentru a realiza conversia

LEI
in


1 USD = 4.1224
1 EURO = 4.8583
1 CHF = 4.5057 19-04-2021

 
 
SUGESTII

Inspectează imobilul !

1. Nu vă lăsaţi impresionat de aspectul locuinţei la prima vedere. Inspectaţi serios locuinţa care vă place.

 

2. Uitaţi-vă la geamuri pe exterior. Acolo se vede cel mai bine gradul de uzură sau dacă au fost vopsite doar la suprafaţă dar lemnul este putred.


3. Igrasia se vede cel mai bine pe peretele cu geam, sub geam sau între geam şi colţul camerei. Eventualele puncte sau pete negre nu fac parte din zugrăveală.

 

4. Verificaţi între mobilier şi pereţii camerelor. De obicei mobilierul se aşează în aşa fel încât să acopere eventualele stricăciuni, defecţiuni etc.


5. Nu vă entuziasmaţi prea tare când vedeţi o locuinţă renovată. Verificaţi ca renovarea să nu fie făcută doar de suprafaţă, ca să fure ochiul cumpărătorului.

 

6. Dacă nu vă cumpăraţi altă mobilă, nu vă fie jenă să măsuraţi măcar aproximativ camerele sau să cereţi o copie a schiţei cadastrale. Altfel s-ar putea să fiţi nevoit să cumpăraţi totuşi altă mobilă.

 

7. Încercaţi să vizitaţi imobilele pe lumină naturală. Atunci se văd cel mai bine eventualele defecţiuni, nereguli etc.

 

8. Verificaţi la baie. De regulă, dacă sunt probleme cu instalaţia sanitară comună, acest lucru se vede: umezeală pe pereţi, umezeală sau/şi igrasie pe tavan. Aceste lucruri se mai văd şi dacă vecinii de la etajele superioare sunt neglijenţi şi nu dau doi bani pe bunurile altora.

 

9. Dacă alegeţi să cumpăraţi un apartament la ultimul etaj, verificaţi la asociaţie când a fost ultima data înlocuită izolaţia şi cine a făcut lucrarea (proprietarii, o societate de profil). Vă ajută să vă daţi seama dacă vecinii de acolo participă sau nu la cheltuielile acestea. Deşi în mod normal ar trebui să participe, în multe locuri nu se întâmplă şi nici conducerile asociaţiilor nu iau măsuri, iar cheltuiala dumneavoastră poate creşte simţitor.

 

10. Dacă vânzătorului nu îi convine faptul că inspectaţi prea amănunţit locuinţa, este posibil să aibă ceva de ascuns. Nu generalizaţi ! Unora poate nu place faptul că nu aveţi încredere în cuvântul lui.

 

inapoi


 

Va multumim pentru feedback-ul trimis. In maxim 24 ore vom raspunde pe adresa de e-mail mentionata daca este cazul:Nume*:
E-mail:
Mesaj:
 

Despre Noi | Termeni si conditii | Contact | lista rss(bursa de locuinte) Rss

Copyright © 2007 Toate drepturile rezervate